SSRF

Välkommen till

SSRF Utbildningscenter


Vi har yrkesutbildningar inom andlig vård med existentiellorienterad inriktning

Hos SSRF kan du utbilda dig inom andlig vård.

Andlig vård inom SSRF innefattar Själavård med existentiellorienterad inriktning och Samtalsterapi med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi.


Vi har yrkesutbildningar till Dipl. Själavårdare och Cert. Samtalsterapeut.


Utbildningarna är helt på distans och med flexibel start.


Se även vår Officiantutbildning.


SSRF är ett registrerat trossamfund vilket gör att du kan känna dig helt trygg med kvalitén på våra yrkesutbildningar. Du som har erhållit ett diplom som Diplomerad Själavårdare eller ett certifikat som Certifierad Samtalsterapeut kan välja att arbeta med oss som konsult inom SSRF, söka en anställning inom annat samfund/organisation/företag eller starta eget företag. Det finns många vägar att gå för dig som vill arbeta med ditt nya yrke som Dipl. Själavårdare eller Cert. Samtalsterapeut.


Varmt välkommen!


Våra utbildningar

Utbildning till Dipl. Officiant

Vill du veta mer om utbildnngen till Diplomerad Officiant?

Utbildning till Dipl. Själavårdare 

Vill du veta mer om utbildningen till Diplomerad Själavårdare?

Utbildning till Cert. Samtalsterapeut

Vill du veta mer om utbildningen till Certifierad Samtalsterapeut?

Vidareutbildning


Vidareutbildning till Cert. Existensionom


Några röster från de som går våra

Utbildningar

"Det är ett finstämt hantverk att arbeta med människor. Jag märker att jag resonerar med mig själv kring tro, livet och döden på ett annat sätt än innan jag började utbildningen."


"Jag är i en process som jag inte riktigt vet var den leder, men som ändå känns lugn och tilltalande."


"Den här utbildningen har startat många tankar och en inre resa som jag inte riktigt vet var den slutar. Det enda jag vet är att jag är flera erfarenheter vidare."


"Det är det här jag vill göra med resten av mitt liv. Jag har hittat mitt andliga hem. Mitt kall är att vara Själavårdare. Tack!"

"Att läsa och reflektera över litteraturen bygger på min kunskapsbank och utmanar mig att reflektera över mig själv som person och som yrkesarbetande i ett människonära yrke."


"Vilken service! Jag trodde inte jag skulle klara av att studera helt själv och på distans, men det har gått jättebra. När jag kör fast så ringer jag och får prata av mig. Då blir jag lugn igen. Det hjälper jättemycket. Tack för att ni alltid finns där och hjälper mig."

"Studiearbetet med att läsa, reflektera och skriva har startat så många nya tankar som verkligen har gett mig nya härliga insikter."


"Jag vill inte sluta. Jag vill bara fortsätta att studera mer och mer...".


"Jag är så stolt över mig själv. Jag trodde inte jag skulle klara det, men nu är jag Cert. Samtalsterapeut. Tack för all hjälp, stöd och uppmuntran."