Själavårdsutbildningen


Anmälan till Själavårdsutbildningen

 

SJÄLAVÅRDSUTBILDNINGENAnmälan


Varmt välkommen till Själavårdsutbildningen!

Så roligt att du har bestämt dig för att utbilda dig till Dipl. Själavårdare.

Välkommen!


Ännu inte bestämt dig? Klicka då här för mer information.


Kom ihåg att du som är medlem får 10% rabatt på utbildningen om du betalar allt på en gång.

Väljer du istället en av våra delbetalningsplaner får du 10% på uppläggningsavgiften.

Ännu inte medlem och vill bli? Klicka här


Det går utmärkt att delbetala utbildningen räntefritt. Vid val av delbetalning som betalningsalternativ tillkommer en uppläggningsavgift på 499:- (engångsavgift) för upprättande av delbetalningsplan samt avtal.

Avtalet skickas till dig tillsammans med din första faktura.


Hjälp med din anmälan?

Känner du dig osäker och vill ha hjälp med din anmälan, så kan du boka ett kostnadsfritt informationssamtal via Tidsbokningen. Klicka här

På så sätt får du rätt hjälp på en gång.

Vi hjälper dig gärna!


Så här anmäler du dig till utbildningen:


1. MEDLEMSKAP. Om du vill bli medlem och inte redan är det, så startar du med det för att få ditt medlemsnummer.


Klicka här för medlemskap


2. BETALNINGSALTERNATIV. Välj hur du vill betala din utbildning:

  • Vill du betala hela din utbildning på en gång, så klickar du här. Utbildningen kostar 16.900:-. Du som är medlem får 10% rabatt på utbildningen om du betalar allt på en gång. Använd rabattkoden MEDLEM så dras rabatten av i kassan. Direkt efter din betalning får du en länk till din mail där du kan ladda ner studiehandledningen till Delkurs 1 och du är igång med din utbildning.
  • Vill du delbetala din utbildning, så klickar du här. Där kan du välja mellan tre olika delbetalningsplaner. När du har beslutat dig för vilken delbetalningsplan som fungerar bäst för dig så betalar du uppläggningsavgiften på 499:- (engångsavgift). Du som är medlem får 10% rabatt på uppläggningsavgiften om du väljer en av våra delbetalningsplaner. Använd rabattkoden MEDLEM så dras rabatten av i kassan. Direkt efter din betalning får du en länk till din mail där du kan ladda ner studiehandledningen till Delkurs 1 och du är igång med din utbildning. Delbetalningsavtalet får du tillsammans med din första faktura. Alla fakturor skickas som webbfaktura. Läs mer


    (Om du redan har kommit överens med oss om annan betalningsplan, så är det den överenskommelsen som gäller. Ta kontakt via mail eller telefon om det finns några oklarheter.)


    Varmt välkommen!