SSRF

Medlemskap & Donation

Medlemskap & Donation


Tack för att du vill bli medlem hos SSRF och/eller bidra med en donation till SSRF för att hjälpa oss i vårt arbete gällande religionsintegration och frihetsbejakande rättigheter. Läs mer om SSRF:s mål, syfte och ambition


Du betyder oerhört mycket för oss och vi är glada för ditt medlemskap. Ditt bidrag gör skillnad! Tillsammans är vi starkare!

Du kan vara medlem hos SSRF även om du är medlem hos något annat samfund. Ett medlemskap hos SSRF utesluter inte annat medlemskap. SSRF omfamnar och inkluderar, istället för att utesluta. Se SSRF som ett komplementärt och holistiskt samfund, istället för ett alternativt samfund. Vi jobbar efter mottot: "Både och ..., istället för Antingen eller ....". SSRF är ett samfund med existentiellorienterad inriktning.


Du väljer själv om du vill bli medlem eller endast bidra med en donation. Det går också alldeles utmärkt att både bli medlem och bidra med en donation. Du väljer själv hur du vill engagera dig.

Att bli medlem kostar 300:-/år. Du behöver vara minst 18 år för att kunna bli medlem. Du väljer själv hur du vill betala. Via betalningsformuläret nedan har du olika betalningsalternativ. Du sköter själv dina inbetalningar. Ditt medlemsnummer är detsamma som ditt kvittonummer för din senaste inbetalning.


Som medlem får du en hel del förmåner och du väljer själv hur mycket du vill engagera dig.

Du behöver inte donera eller vara medlem för att delta i vissa av de kostnadsfria sammankomsterna eller ta del av övriga tjänster och aktiviteter. Att donera eller vara medlem är helt valfritt, dock är vi tacksamma för ditt stöd och ditt bidrag till vår verksamhet. SSRF är ett helt fristående och oberoende samfund och tar inte emot något statsbidrag. Det är DU som medlem och givare som gör det möjligt för oss att göra vår röst hörd och en möjlighet till att förändra. Alla kan vi göra något för att bidra till en fredligare och humanare värld där alla människors lika värde står i fokus.

SSRF:s mål och syfte är att skapa utbildningsmöjligheter som leder till arbete för alla människor med intresse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande oberoende av trosinriktning. Detta gör vi genom att förena vetenskap och religion med syfte att skapa en ökad förståelse för alla människors lika värde och rätt till utbildning som leder till jobb.

SSRF är organisationen som skapar framtidens jobb med arbetsmöjligheter för dig som vill ägna dig åt personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.


Du kan göra en donation på valfritt belopp via donationsformuläret nedan.

Viktigt att komma ihåg: Bedrägerier har blivit allt vanligare och bedragarna är skickliga på att hitta sätt att lura till sig pengar. Vi (SSRF) hör aldrig av oss via mail, sms, chatt, sociala medier, brev, telefon, personligen ("knacka dörr") eller annat sätt och ber om donationer, pengar, medlemsavgifter eller ber dig använda BankID eller inloggnings- och kortuppgifter. Vi arbetar aktivt med att minska risken för att du ska bli utsatt för bedrägerier. Läs mer om hur du kan skydda dig via säkerhetskollen.se

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter är ett av Kammarkollegiet registrerat trossamfund enligt 7 § lagen (1998:1593) med organisationsnummer 252005-0010.

Donationer och medlemsavgifter drivs av "Donorbox" och du betalar tryggt och säkert direkt med ditt betal- eller kreditkort via Stripe.

Läs mer om donationernas ändamål.


Önskar du avsluta ditt medlemskap/donation så gör du det enkelt själv genom att avregistrera din återkommande inbetalning på ditt konto hos Donorbox, om du har valt betalningsalternativet "Årligen" eller "Varje månad". Klicka här.

Du behöver inte meddela SSRF något.

Har du inte valt betalningsalternativet "Årligen" eller "Varje månad" för ditt medlemskap/donation, så behöver du inte göra något. Då avslutas ditt medlemskap/donation automatiskt. Du är alltid välkommen tillbaka när och om du vill!

Har du valt betalningsalternativet att betala "En gång" och vill fortsätta med ditt medlemskap/donation, så betalar du in medlemsavgiften eller donationen igen via formuläret nedan. Du sköter dina inbetalningar själv. SSRF skickar inte ut några påminnelser eller inbetalningskort. Att vara medem hos SSRF kostar 300:-/år.

Inga medlemsavgifter eller donationer återbetalas.


Du kan även använda denna länk för din donation och medlemsavgift, eller scanna QR-koden nedan.


Varmt tack för ditt bidrag!