Medlemskap & Donation

Medlemskap & Donation


Tack för att du vill bli medlem hos SSRF och/eller bidra med en donation till SSRF för att hjälpa oss i vårt arbete gällande religionsintegration och frihetsbejakande rättigheter. Läs mer om SSRF:s mål, syfte och ambition


Du väljer själv om du vill bli medlem eller endast bidra med en donation. Det går också alldeles utmärkt att både bli medlem och bidra med en donation. Du väljer själv hur du vill engagera dig.

Att bli medlem kostar 300:-/år. Du behöver vara minst 18 år för att kunna bli medlem. Du väljer själv hur du vill betala. Via betalningsformuläret nedan har du olika betalningsalternativ. Du sköter själv dina inbetalningar. Ditt medlemsnummer är detsamma som ditt kvittonummer för din senaste inbetalning. Önskar du skriva ut ett medlemsbevis kan du själv göra det genom att klicka här (medlemsbevis för 2021, pdf). 


Som medlem får du en hel del förmåner och du väljer själv hur mycket du vill engagera dig.

Du som är medlem:

  • Får 10% rabatt på våra utbildningar om du betalar allt på en gång. Läs mer
  • Får 10 % rabatt på uppläggningsavgiften vid delbetalning på våra utbildningar. Läs mer
  • Kan delta helt kostnadsfritt på olika sammankomster hos SSRF Mottagningar för Själavård & Samtalsterapi. Läs mer
  • Kan, som privatperson, boka helt kostnadsfria Själavårdssamtal via telefon eller brevskrivning/mailväxling. Läs mer
  • Har möjlighet att använda bokningstjänsten SSRF Online-Mottagning för Själavård & Samtalsterapi. En bokningstjänst för dig som är medlem hos SSRF. Läs mer
  • Får 10% rabatt på allt i SSRF Online-Butik. Läs mer


Du behöver inte donera eller vara medlem för att delta i vissa av de kostnadsfria sammankomsterna eller ta del av övriga tjänster och aktiviteter. Att donera eller vara medlem är helt valfritt, dock är vi tacksamma för ditt stöd. Det är DU som medlem och givare som gör det möjligt för oss att göra vår röst hörd och en möjlighet till att förändra. Alla kan vi göra något för att bidra till en fredligare och humanare värld där alla människors lika värde står i fokus.

SSRF:s mål och syfte är att skapa utbildningsmöjligheter som leder till arbete för alla människor med intresse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande oberoende av trosinriktning. Detta gör vi genom att förena vetenskap och religion med syfte att skapa en ökad förståelse för alla människors lika värde och rätt till utbildning som leder till jobb.

SSRF är organisationen som skapar framtidens jobb med arbetsmöjligheter för dig som vill ägna dig åt personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.


Du kan göra en donation på valfritt belopp via donationsformuläret nedan.

Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter är ett av Kammarkollegiet registrerat trossamfund enligt 7 § lagen (1998:1593) med organisationsnummer 252005-0010. 

Donationer och medlemsavgifter drivs av "Donorbox" och du betalar tryggt och säkert direkt med ditt betal- eller kreditkort via Stripe.

Läs mer om donationernas ändamål.


Du kan även använda denna länk för din donation och medlemsavgift.


Varmt tack för ditt bidrag!