Välkommen!

DU BETYDER OERHÖRT MYCKET FÖR OSS OCH VI ÄR GLADA FÖR DITT MEDLEMSKAP


Varmt välkommen som medlem hos SSRF!

Hello world

Tillsammans är vi starkare!


Vill du engagera dig och arbeta tillsammans med oss?


Det är vi jätteglada för. Men, känn inget tvång eller krav på att du måste. Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig och det kan se ut på många olika sätt.

Det finns olika nivåer för ditt medlemskap. Oavsett nivå så kostar ditt medlemskap 300:-/år. Ännu inte medlem och vill bli? Klicka då här


Ambassadör-nivå: För dig som är medlem men som inte har tid och möjlighet att aktivt engagera dig men vill vara en del av SSRF och gemenskapen. På Ambassadör-nivå räcker det med att betala in den årliga medlemsavgiften på 300:- eller/ och bidra med en donation. Ditt bidrag gör stor skillnad!


Team-nivå: För dig som är medlem, aktivt vill engagera dig och vara en del av SSRF-teamet. Det kan se ut på många olika sätt. Vi utgår alltid ifrån dina önskemål och behov. På denna nivå är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Läs mer nedan


Konsult-nivå: För dig som är medlem, har genomfört någon utav SSRF:s utbildningar till Dipl. Själavårdare eller Cert. Samtalsterapeut och aktivt vill engagera dig genom att vara ansluten till SSRF och bli tilldelad olika typer utav samtalsuppdrag. Varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Läs mer nedan

FÖRMÅNER

Förmåner för dig som är medlem


Som medlem får du en hel del förmåner och du väljer själv hur mycket du vill engagera dig.

Du kan vara medlem hos SSRF även om du är medlem hos något annat samfund. Ett medlemskap hos SSRF utesluter inte annat medlemskap. SSRF omfamnar och inkluderar, istället för att utesluta. Se SSRF som ett komplementärt och holistiskt samfund, istället för ett alternativt samfund. Vi jobbar efter mottot: "Både och ..., istället för Antingen eller ....". SSRF är ett samfund med existentiellorienterad inriktning. Läs mer


Du som är medlem:

 • Får 10% i rabatt på varje delkurs i våra utbildningar till Dipl. Själavårdare / Cert. Samtalsterapeut. Läs mer
 • Får 10% i rabatt på våra Självstudiekurser. Läs mer
 • Får 10% i rabatt på alla Självstudielektioner. Läs mer
 • Får alltid 10% i rabatt på allt i SSRF Online-Butik. Använd rabattkoden MEDLEM. Läs mer
 • Kan delta helt kostnadsfritt på olika sammankomster hos SSRF Mottagningar för Själavård & Samtalsterapi. Läs mer
 • Kan kostnadsfritt ta del av SSRF Meditationscenter Online. Läs mer
 • Har möjlighet att kostnadsfritt bli gruppledare för en SSRF Meditation- & Studiegrupp. Läs mer
 • Kan, som privatperson, boka helt kostnadsfria Själavårdssamtal via telefon eller brevskrivning/mailväxling. Läs mer
 • Får 10% i rabatt på all samtalsterapeutisk kommunikation genom SSRF. Läs mer
 • Kan helt kostnadsfritt söka arbetsmöjligheter genom de uppdrag och projekt som SSRF utlyser. För att kunna göra det behöver du vara medlem och ha skickat in ditt CV. Läs mer 
 • Får flera olika medlemserbjudanden direkt till din mail. Skriv upp dig och prenumerera helt kostnadsfritt på vårt nyhetsbrev, så missar du inget. Läs mer

BRA ATT HA...

Nedan kan du helt kostnadsfritt ladda ner ett medlemsintyg, beställa kostnadsfria reklamblad, ladda ner kostnadsfria informationsblad med QR-kod och annat.

Skicka in ditt CV


Var inte blygsam när du skriver ditt CV för att sedan skicka in det till SSRF. Vi vill att du ägnar tid åt ditt personliga brev och utvecklar det så mycket du bara kan och förmår. Behöver du senare uppdatera ditt CV så gör du det enkelt genom att skicka in en kompletteringsdel. Då behöver du inte skriva om hela ditt CV, utan endast kompletteringsdelen. 

Ditt CV eller kompletteringsdelen skickar du som en bifogad fil via mail där du skriver ditt medlemsnummer i ämnesraden. Vi tar endast emot ditt CV via mail (ej telefonsamtal eller vanlig post). Kom ihåg att vi alltid ger dig en personlig bekräftelse tillbaka via mail, inom två arbetsdagar. På så sätt vet du med säkerhet att ditt mail har kommit fram till oss. Har du inte fått något bekräftelsemail inom två arbetsdagar så har ditt mail hamnat på villovägar. Vänligen ta då kontakt med oss.

Du skickar in ditt CV till: info@ssrf.nu


Var gärna extra tydlig i din beskrivning av dig själv och vilka uppdrag/ projekt som du är intresserad av. Desto klarare du uttrycker dig, desto lättare är det för oss att hitta ett rätt och lämpligt uppdrag till dig. Ta med om du vill ha endast betaluppdrag eller om du även kan tänka dig ideella uppdrag. Ta även med om du kan tänka dig att ha uppdrag både digitalt och/eller på plats där du bor. Skriv även om du kan tänka dig att ta uppdrag på heltid, deltid eller visstid.


Kom ihåg att du behöver inte endast vara Dipl. Själavårdare eller Cert. Samtalsterapeut genom SSRF för att kunna skicka in ditt CV och söka våra uppdrag. Vi kommer att behöva DIG som kan ta emot våra:

 • Själavårdsuppdrag
 • Samtalsterapeutiska uppdrag
 • Uppdrag inom Andlig vård till organisationer, företag etc. Andlig vård är ett komplement till det stöd som olika personalgrupper inom vården ansvarar för. Läs mer
 • Föredragsuppdrag
 • Marknadsföringsuppdrag
 • Redovisningsuppdrag
 • Uppdrag för SSRF Bokförlag, så som korrekturläsning, design och formgivning etc.
 • Eventuppdrag
 • ... och mycket mer ...


Starta med att skicka in ditt CV så tar vi det därifrån.


Varmt välkommen!

Veckobrev

Om du inte redan prenumererar på SSRF Veckobrev, så rekommenderar vi dig att göra det. Vårt Veckobrev är helt kostnadsfritt och ger dig alltid uppdaterad information och inspiration. Där lägger vi ut uppdrag och projekt som du sedan kan söka.

Men, allt börjar med att du skickar in ditt CV. Ofta så matchar vi dig med våra olika uppdrag innan vi lägger ut ett uppdrag eller projekt.

Då skickas ett separat mail ut till dig.

MEDLEMSGRUPPER


Vill du starta en medlemsgrupp där du bor? Eller, vill du ingå i en redan befintlig grupp?

SSRF har olika medlemsgrupper fysiskt på plats och digitalt både i Sverige och utomlands. 

Det finns ett begränsat antal deltagare i varje grupp eftersom vi vill kunna arbeta med grupperna på ett unikt och personligt sätt där alla får synas och höras.


Medlemsgrupperna kan se ut på många olika sätt och vi rättar oss efter gruppens behov och önskemål. Ett utmärkt sätt att träffa likasinnade, nätverka, samtala, meditera, få idéer, komma till insikt, få mer information och så vidare.


Hör gärna av dig via mail, info@ssrf.nu, eller boka ett kostnadsfritt informationssamtal.

Mer om SSRF

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

ANDLIG VÅRD MED EXISTENTIELLORIENTERAD INRIKTNING


SSRF är ett oberoende samfund med existentiellorienterad inriktning. Existentiellorientering innebär en inriktning på den mänskliga existensen och betonar individens ansvar att själv välja hur livet ska formas och som utgår från den enskilde människans situation. 


Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter (SSRF) är ett fristående samfund som grundar sitt arbete på FN:s vägledande riktlinjer för alla människors lika värde där SSRF förespråkar värdighet och rättvisa åt alla genom de mänskliga rättigheterna och den svenska lagen om religionsfrihet där SSRF förenar vetenskap och religion genom kulturell och andlig förståelse.


Klicka här för att ta reda på mer (Där kan du läsa mer om SSRF:s mål och ideal. Längst ner på den sidan finner du även en resursdatabank samt video som du kan titta på).


SSRF inriktar främst sin verksamhet åt utbildningar. SSRF är ett registrerat trossamfund vilket gör att du kan känna dig helt trygg med kvalitén på våra yrkesutbildningar. SSRF Utbildningscenter är ett distansbaserat utbildningscenter med utbildningar på distans inom området för beteende- och religionsvetenskap med existentiellorienterad inriktning. Inom detta område kan du utbilda dig till Diplomerad Själavårdare med existentiellorienterad inriktning samt Certifierad Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi.


SSRF:s mål och syfte är att skapa utbildningsmöjligheter som leder till arbete för alla människor med intresse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande oberoende av trosinriktning. Detta gör SSRF genom att förena vetenskap och religion med syfte att skapa en ökad förståelse för alla människors lika värde och rätt till utbildning som leder till jobb.


SSRF är organisationen som skapar framtidens jobb med arbetsmöjligheter för dig som vill ägna dig åt personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.


Läs gärna mer på hemsidan för att bilda dig en egen uppfattning. SSRF är ett samfund som vill uppmuntra och inspirera människor till att finna sin egen Högre Personliga Kraft, oavsett vad man själv vill kalla denna Högre Kraft. Vi tolkar inte de olika begreppen åt människor. Dessa tolkningar överlåter vi till varje enskild individ att själv göra. Vi är inte ett samfund som vill berätta för dig vad just du ska tro på. Alla är välkomna till SSRF, oavsett trosinriktning.


Varmt välkommen du också till SSRF!

Nedan hittar du länkar till SSRF:s olika tjänster som du kan ta del av.


Varmt välkommen!

Kontakt

Vill du ta kontakt via telefon eller sms kan du kontakta

Rosanna L. Antonsdotter som är utbildningsansvarig och koordinator för SSRF: 070 24 83 783.

Boka gärna ett kostnadsfritt informationssamtal. Vi tar endast emot tidsbokade samtal och besök. Klicka här


Tveka inte att ta kontakt om du undrar över något.

Använd kontaktformuläret eller skicka ett meddelande till info@ssrf.nu

Vi gör vårt bästa för att kunna ge dig ett svar inom två arbetsdagar.

Prenumerera gärna på vårt, kostnadsfria, nyhetsbrev. På så sätt missar du inget. Klicka här


SSRF är ett registrerat trossamfund med en digitalorienterad inriktning där huvudverksamheten är online-baserad.

SSRF har sitt huvudkontor & mottagning i Landskrona;

Landskrona kommun, Skåne län. Ta reda på mer

Vi finns på Säbygatan 16 i Landskrona (Folkets Hus). Hitta hit

Vi har utbildade Själavårdare & Samtalsterapeuter på flera platser i Sverige och utomlands. Ta reda på merSSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi finns på Facebook. Där lägger vi ut information, inspiration och annat. 

Du är varmt välkommen att gilla, dela och rekommendera.-Copyright © 2022. All Rights Reserved-