SSRF

Välkommen!

DU BETYDER OERHÖRT MYCKET FÖR OSS OCH VI ÄR GLADA FÖR DITT MEDLEMSKAP


Varmt välkommen som medlem hos SSRF!

Hello world

Tillsammans är vi starkare!


Vill du engagera dig och arbeta tillsammans med oss?


Det är vi jätteglada för. Men, känn inget tvång eller krav på att du måste. Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig och det kan se ut på många olika sätt.

Det finns olika nivåer för ditt medlemskap. Oavsett nivå så kostar ditt medlemskap 300:-/år. Ännu inte medlem och vill bli? Klicka då här


Ambassadör-nivå: För dig som är medlem men som inte har tid och möjlighet att aktivt engagera dig men vill vara en del av SSRF och gemenskapen. På Ambassadör-nivå räcker det med att betala in den årliga medlemsavgiften på 300:- eller/ och bidra med en donation. Ditt bidrag gör stor skillnad!


Team-nivå: För dig som är medlem, aktivt vill engagera dig och vara en del av SSRF-teamet. Det kan se ut på många olika sätt. Vi utgår alltid ifrån dina önskemål och behov. På denna nivå är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Läs mer nedan. Du kan också enkelt engagera dig genom att rekommendera SSRF till de du känner samt att dela och rekommendera SSRF via dina kanaler på sociala medier.


Konsult-nivå: För dig som är medlem, har genomfört någon utav SSRF:s utbildningar och aktivt vill engagera dig och bli tilldelad olika typer utav uppdrag. Du blir då ansluten till SSRF och vi kan rekommendera dig till olika arbetsgivare. Varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss. Ange i ditt CV att du vill arbeta som konsult och bli ansluten till SSRF. Du får då en SSRF Konsultlicens. Ett licensintyg och avtal skickas då till dig via mail. Läs mer nedan

FÖRMÅNER

Förmåner för dig som är medlem


Som medlem får du en hel del förmåner och du väljer själv hur mycket du vill engagera dig.

Du kan vara medlem hos SSRF även om du är medlem hos något annat samfund. Ett medlemskap hos SSRF utesluter inte annat medlemskap. SSRF omfamnar och inkluderar, istället för att utesluta. Se SSRF som ett komplementärt och holistiskt samfund, istället för ett alternativt samfund. Vi jobbar efter mottot: "Både och ..., istället för Antingen eller ....". SSRF är ett samfund med existentiellorienterad inriktning. Läs mer


Du som är medlem:

 • Får 10% i rabatt på varje delkurs i våra utbildningar till Dipl. Själavårdare / Cert. Samtalsterapeut. Läs mer
 • Får 10% i rabatt på varje delkurs i vår vidareutbildning. Läs mer
 • Får 10% i rabatt på varje block i vår Andliga Ledarutbildning. Läs mer
 • Får alltid 10% i rabatt på allt i SSRF Online-Butik. Använd rabattkoden MEDLEM. Läs mer
 • Får 10% i rabatt på allt hos SSRF Studieförbund & Kulturskola. Läs mer
 • Kan delta helt kostnadsfritt på olika sammankomster hos SSRF Mottagningar för Själavård & Samtalsterapi. Läs mer
 • Kan ingå i en redan befintlig medlemsgrupp eller skapa din egen medlemsgrupp där du bor eller online. Alla medlemsgrupper är alltid kostnadsfria. Vill du skapa en egen grupp så får du all hjälp du behöver av SSRF, helt kostnadsfritt. Läs mer
 • Kan bli cirkelledare och få betalt. Läs mer
 • Kan, via tidsbokningen, boka olika typer utav kostnadsfria personliga samtal. Klicka här
 • Får 10% i rabatt på all samtalsterapeutisk kommunikation genom SSRF. Läs mer
 • Kan helt kostnadsfritt söka arbetsmöjligheter genom de uppdrag och projekt som SSRF utlyser. För att kunna göra det behöver du vara medlem och ha skickat in ditt CV. Läs mer 
 • Kan få hjälp med att komma vidare efter din utbildning hos SSRF. Klicka här
 • Vill du skapa din egen hemsida? Få 120:- i rabatt på ett webbhotell hos one.com. Läs mer
 • Vill du kunna skicka egna nyhetsbrev? Läs mer
 • Medlemserbjudande från "Dialogenshop". Läs mer
 • Får flera olika medlemserbjudanden direkt till din mail. Skriv upp dig och prenumerera helt kostnadsfritt på vårt nyhetsbrev, så missar du inget. Läs mer

Välkommen hem till SSRF!

~ DÄR SJÄLEN FÅR TA PLATS ~

Skicka in ditt CV


Var inte blygsam när du skriver ditt CV för att sedan skicka in det till SSRF. Vi vill att du ägnar tid åt ditt personliga brev och utvecklar det så mycket du bara kan och förmår. Behöver du senare uppdatera ditt CV så gör du det enkelt genom att skicka in en kompletteringsdel. Då behöver du inte skriva om hela ditt CV, utan endast kompletteringsdelen. 

Ditt CV eller kompletteringsdelen skickar du som en bifogad fil via mail där du skriver ditt medlemsnummer i ämnesraden. Vi tar endast emot ditt CV via mail (ej telefonsamtal eller vanlig post). Kom ihåg att vi alltid ger dig en personlig bekräftelse tillbaka via mail, inom två arbetsdagar. På så sätt vet du med säkerhet att ditt mail har kommit fram till oss. Har du inte fått något bekräftelsemail inom två arbetsdagar så har ditt mail hamnat på villovägar. Vänligen ta då kontakt med oss.

Du skickar in ditt CV till: info@ssrf.nu


Var gärna extra tydlig i din beskrivning av dig själv och vilka uppdrag/ projekt som du är intresserad av. Desto tydligare du uttrycker dig, desto lättare är det för oss att hitta ett rätt och lämpligt uppdrag till dig. Ta med om du vill ha endast betaluppdrag eller om du även kan tänka dig ideella uppdrag. Ta även med om du kan tänka dig att ha uppdrag både digitalt och/eller på plats där du bor. Skriv även om du kan tänka dig att ta uppdrag på heltid, deltid eller visstid.

Du som vill arbeta med SSRF på Konsultnivå (se ovan) behöver i ditt CV ange detta. För att bli godkänd och kunna erhålla din SSRF Konsultlicens behöver du i avtalet godkänna SSRF:s policy och SSRF:s grundprinciper gällande "De mänskliga rättigheterna" och "Den svenska lagen om religionsfrihet". Givetvis kan du arbeta med/för någon/något annat och ändå vara engagerad på konsultnivå. Kom ihåg att SSRF omfamnar och inkluderar, istället för att utesluta. Se SSRF som ett komplementärt och holistiskt samfund, istället för ett alternativt samfund. Vi jobbar efter mottot: "Både och ..., istället för Antingen eller ....".


Kom ihåg att du behöver inte ha utbildat dig genom SSRF för att kunna skicka in ditt CV och söka våra uppdrag. Vi kommer att behöva DIG som kan ta emot våra:


 ~ Själavårdsuppdrag

 ~ Samtalsterapeutiska uppdrag

 ~ Existensionomuppdrag

 ~ Officiantuppdrag

 ~ Andlig Ledaruppdrag

 ~ Uppdrag inom Andlig vård & hälsa till organisationer, företag etc. Andlig vård & hälsa är ett komplement till det stöd som olika personalgrupper inom vården ansvarar för. Läs mer

 ~ Föredragsuppdrag för företag/organisationer

 ~ Marknadsföringsuppdrag

 ~ Redovisningsuppdrag

 ~ Apputvecklingsuppdrag

 ~ Webbutvecklingsuppdrag

 ~ Uppdrag för dig som är Social Media Content Creator

 ~ Uppdrag för dig som är Online Marketing Manager

 ~ Uppdrag för SSRF Bokförlag, så som korrekturläsning, design och formgivning etc.

 ~ Eventuppdrag

 ~ ... och mycket mer ...


Starta med att skicka in ditt CV så tar vi det därifrån.


Varmt välkommen!

Veckobrev

Om du inte redan prenumererar på SSRF Veckobrev, så rekommenderar vi dig att göra det. Vårt Veckobrev är helt kostnadsfritt och ger dig alltid uppdaterad information och inspiration. Där lägger vi ut uppdrag och projekt som du sedan kan söka.

Men, allt börjar med att du skickar in ditt CV. Ofta så matchar vi dig med våra olika uppdrag innan vi lägger ut ett uppdrag eller projekt.

Då skickas ett separat mail ut till dig.


Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev via sms.

Skicka ett sms med texten SSRF till 72456.

SSRF

Studieförbund & Kulturskola

STUDIECIRKLAR, MEDLEMSGRUPPER & KULTURPROGRAM


SSRF Studieförbund & Kulturskola ger dig kunskap för livet genom hållbart lärande med inriktning människa, kultur och natur.


SSRF Studieförbund & Kulturskola tillhandahåller alla SSRF:s Studiecirklar, Medlemsgrupper och Kulturprogram samt övriga tjänster via våra samarbetspartners.


TA REDA PÅ MER OM SSRF STUDIEFÖRBUND & KULTURSKOLA


BLI CIRKELLEDARE:

Är du bra på något som andra vill lära sig mer av? Vill du bli cirkelledare och få arvoderade uppdrag?

TA REDA PÅ MER


BLI MEDLEMSGRUPPLEDARE:

Vill du dela dina kunskaper med andra, träffa likasinnade och vara med i en gemenskap? Kanske vill du starta en medlemsgrupp?

TA REDA PÅ MER


SAMARBETA MED SSRF:

Tillsammans med SSRF kan du som privatperson, företag eller organisation vidareutveckla dina egna kunskaper, dina anställdas kunskaper eller era medlemmars kunskaper. Det kan se ut på många olika sätt och är till för alla. Inget medlemskap krävs, men rekommenderas.

Ta kontakt med oss, så startar vi där.

TA KONTAKT


KULTURPROGRAM:

"Kulturprogram" är ett samlingsnamn för föreläsningar, utställningar, evenemang, retreats, workshops, föreställningar etc.

Är du intresserad av att ha ett kulturprogram online eller fysiskt på plats där du bor? Du behöver inte vara medlem för att ha ett kulturprogram hos SSRF. Ta kontakt med oss, så startar vi där.

TA KONTAKT


MEDLEMSGRUPPER


Vill du starta en medlemsgrupp där du bor?

Eller, vill du ingå i en redan befintlig grupp?


SSRF har olika medlemsgrupper fysiskt på plats.


Medlemsgrupperna kan se ut på många olika sätt och vi rättar oss efter gruppens behov och önskemål. Ett utmärkt sätt att träffa likasinnade, nätverka, samtala, meditera, få idéer, komma till insikt, få mer information och så vidare.

Medlemsträffarna i våra medlemsgrupper är alltid kostnadsfria.


Vill du bli medlemsgruppledare?

Du behöver inte skicka in ditt CV för att leda en medlemsgrupp.

Du får inget betalt för att leda en medlemsgrupp, eftersom alla våra medlemsträffar i våra medlemsgrupper alltid är kostnadsfria.


Tveka inte att höra av dig om du undrar över något!


Ta kontakt så startar vi där!

Studiecirklar

Arvoderade uppdrag till dig som är Själavårdare, Samtalsterapeut eller Existensionom och vill bli cirkelledare.

Vill du engagera dig och bli cirkelledare för en eller flera studiecirklar med inriktning människa, kultur och natur?


Skicka då ett mail till: info@ssrf.nu


Studiecirklarna kan hållas online, i Landskrona eller där du bor.


För att bli cirkelledare och leda olika samtalsgrupper hos SSRF - Online, i Landskrona eller där du bor - behöver du vara medlem hos SSRF samt ha erhållit ditt diplom som Dipl. Själavårdare, Cert. Samtalsterapeut eller Cert. Existensionom hos SSRF.


Du behöver inte skicka in ditt CV. Det räcker med att du tar kontakt via mail, så startar vi där.


Du får betalt för dina cirkelledaruppdrag.

Att komma vidare efter din utbildning


Är du medlem, har utbildat dig inom SSRF och har erhållit ditt diplom eller certifikat som Själavårdare, Samtalsterapeut eller Existensionom och vill komma vidare efter din utbildning?


Då hjälper vi dig gärna att ta nästa steg!


Det kan se ut på många olika sätt. Vi rättar oss efter dig och din situation genom att lyfta fram din fallenhet och dina talanger så att du kan blomstra i ditt nya yrke.


Vi kan hjälpa dig med:

 • Marknadsföring.
 • Att skapa din egen självstudiekurs, studiecirkel, medlemsgrupp etc.
 • Att skapa din egen hemsida och vad du bör tänka på.
 • Att ge förslag, råd och tips gällande försäkring och annat som kan vara bra att tänka på när du börjar arbeta som Själavårdare, Samtalsterapeut eller Officiant.
 • Handledningssamtal.
 • Vidareutbildningar.
 • ... och mycket mer...


Skicka ett mail till oss eller ta kontakt direkt via tidsbokningen, så startar vi där.
Egen hemsida?

Vill du skapa din egen hemsida för att komma vidare och sprida ditt budskap och dina tjänster online?

Då kan du använda länken eller "knappen" nedan, så får du 120:- i rabatt på ett webbhotell hos one.com

OBS! Du behöver använda länken eller "knappen" nedan för att erhålla din rabatt. Klicka här

Skicka egna nyhetsbrev?

Vill du kunna skicka dina egna nyhetsbrev?


Då kan vi varmt rekommendera nyhetsbrevtjänsten "GET A NEWSLETTER".


Använd länken nedan och du kan helt kostnadsfritt skicka 500 mail/månad och ha upp till 100 kontakter.


TA REDA PÅ MER

Verktyg för nyhetsbrev

Medlemserbjudande från

Dialogenshop!


Brev till alla SSRF medlemmar från Lova-Marja Návdimaa och Dialogenshop!


"Hej alla SSRF medlemmar!

 

Jag heter Lova-Marja Návdimaa och är medlem hos SSRF och vill därför erbjuda andra medlemmar 10% rabatt i min nystartade butik.


Du kan gå till butiken: www.dialogenshop.online och göra en beställning. Skapa ett inloggningskonto och klicka på ”Jag har en rabattkod” och skriv SSRF i rutan samt aktivera så erhåller du din rabatt.


Mitt företag som heter Dialogenonline Hälsocoaching är ett företag som brinner för hälsa, livsstil med omtanke om människa samt miljö och vill erbjuda naturliga produkter av hög kvalité.

Att sträva efter produkter som inte innehåller onödiga tillsatser är ständigt i fokus.

I butiken finner du vitaminer & mineraler, eteriska oljor björksav & björksocker, teer, tvålar, ljus och presentartiklar med mera."

 

Bästa hälsningar:

Lova-Marja Návdimaa

Dialogenonline Hälsocoaching

Tel: 070 780 95 36

E-post: info@dialogenshop.online

www.dialogenshop.online

Ta dig själv till nya höjder genom att nyttja vår Kostnadsfria Service som är till för Dig och Din personliga utveckling, andliga förståelse och mänskliga växande.

Drömmer du om att bli författare?

 • Drömmer du om att bli författare?
 • Har du en bra bokidé inom området för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande?
 • Vill du få hjälp med att färdigställa ditt manus?
 • Vill du sprida ditt budskap i bokform med syfte att utvidga människors förståelse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande?

ANDLIG VÅRD & HÄLSA

Samtal för Själavård & Samtalsterapi med existentiellorienterad inriktning

Är du redo för en ny riktning i livet?

 • Kanske känner du en längtan att få upptäcka dig själv, dina talanger och gåvor och komma vidare på din väg genom livet?
 • Kanske vill du hitta ett nytt hem, men vet inte var?
 • Kanske vill du finna ett nytt jobb och en ny karriär, men vet inte hur?
 • Kanske vet du precis vad du vill, men vet inte hur du ska ta dig dit?
 • Kanske vet du inte alls vad du vill, men har en innerlig önskan att få veta?
 • Kanske känns det som om där hela tiden finns en djup kronisk depressiv känsla och du vill veta varför?
 • Kanske känns det som om du är osäker på din väg och hur du ska gå vidare, trots alla år av ansträngningar med din egen personliga utveckling?
 • Kanske känns det som om du är ensam trots alla dina vänner och önskar finna mer likasinnade vänner?
 • Kanske känns det som om du ännu inte har hittat din rätta partner, eller att du inte upplever den nivån av förtrolighet som du önskar med din partner och har en innerlig önskan att få uppleva detta?
 • Kanske undrar du om livet ska se ut så här och du ställer dig ofta frågan: ”Livet måste vara mer än det här”?

 

Kan du känna igen dig?


Då har du hamnat helt rätt och du är långt ifrån ensam. Många människor ställer sig själv dessa frågor.

Oavsett vilket vägskäl i livet du står inför, så kom ihåg att du inte behöver stå ensam i denna fas av ditt liv.


Mer om SSRF

SSRF | Centrum för Själavård & Samtalsterapi

ANDLIG VÅRD & HÄLSA MED EXISTENTIELLORIENTERAD INRIKTNING


SSRF är ett oberoende samfund med existentiellorienterad inriktning. Existentiellorientering innebär en inriktning på den mänskliga existensen och betonar individens ansvar att själv välja hur livet ska formas och som utgår från den enskilde människans situation. 


Svenska Samfundet för Religionsintegration & Frihetsbejakande rättigheter (SSRF) är ett fristående samfund som grundar sitt arbete på FN:s vägledande riktlinjer för alla människors lika värde där SSRF förespråkar värdighet och rättvisa åt alla genom de mänskliga rättigheterna och den svenska lagen om religionsfrihet där SSRF förenar vetenskap och religion genom kulturell och andlig förståelse.


Klicka här för att ta reda på mer (Där kan du läsa mer om SSRF:s mål och ideal. Längst ner på den sidan finner du även en resursdatabank samt video som du kan titta på).


SSRF inriktar främst sin verksamhet åt utbildningar. SSRF är ett registrerat trossamfund vilket gör att du kan känna dig helt trygg med kvalitén på våra yrkesutbildningar. SSRF Utbildningscenter är ett distansbaserat utbildningscenter med utbildningar på distans inom området för beteende- och religionsvetenskap med existentiellorienterad inriktning. Inom detta område kan du utbilda dig till Diplomerad Själavårdare med existentiellorienterad inriktning samt Certifierad Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi.


SSRF:s mål och syfte är att skapa utbildningsmöjligheter som leder till arbete för alla människor med intresse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande oberoende av trosinriktning. Detta gör SSRF genom att förena vetenskap och religion med syfte att skapa en ökad förståelse för alla människors lika värde och rätt till utbildning som leder till jobb.


SSRF är organisationen som skapar framtidens jobb med arbetsmöjligheter för dig som vill ägna dig åt personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande.


Läs gärna mer på hemsidan för att bilda dig en egen uppfattning. SSRF är ett samfund som vill uppmuntra och inspirera människor till att finna sin egen Personliga Högre Kraft, oavsett vad man själv vill kalla denna Högre Kraft. Vi tolkar inte de olika begreppen åt människor. Dessa tolkningar överlåter vi till varje enskild individ att själv göra. Vi är inte ett samfund som vill berätta för dig vad just du ska tro på. Alla är välkomna till SSRF, oavsett trosinriktning.


Varmt välkommen du också till SSRF!

Nedan hittar du länkar till SSRF:s olika tjänster som du kan ta del av.


Varmt välkommen!