SSRF
Fransisko Condró

Fransisko Condró  • Assistentkoordinator inom avdelningen för Själavård & Samtalsterapi.
  • Ansvarig för vidareutbildning & handledning.
  • Platschef för SSRF Mottagning för Själavård & Samtalsterapi i Stockholm.Kontakt: fransisko.condro@ssrf.nu


ONLINEKURS VT-23

EXISTENTIELL BEROENDETERAPI


Online-kursen "Existentiell Beroendeterapi" är till för alla som på olika sätt kommer i kontakt med missbruk och beroendeproblematik: brukare, missbrukare, beroendepersonligheter och inte minst för alla de som på något sätt arbetar med beroendeproblematik. Deltagarna kan komma från alla dessa grupper privat och professionellt.

Välkommen till SSRF:s mottagning i 

STOCKHOLM


Stockholms Själavårds- & Samtalsmottagning


Läs mer om våra samtal

STOCKHOLM


Samtalsmottagningen är belägen mitt i Stockholm city nära kommunikationer Odenplan, Rådmansgatan, bussar och inte minst till Centralstationen.


Adress: Tegnérgatan 36 i Stockholm.

Hitta hit


Vi tar endast emot tidsbokade besök.

Till tidsbokningen


Vill du hyra in dig på mottagningen i Stockholm? Det kan se ut på många olika sätt.


Vänligen kontakta Fransisko Condró som är platschef för mottagningen i Stockholm.

fransisko.condro@ssrf.nu

Mer om

FRANSISKO CONDRÓ


Mitt namn är Fransisko Condró och jag är själavårdare, terapeut och coach.

I skrivande stund är jag i Italien, i regionen Marche som i sitt östra väderstreck har Adriatiska havet som gräns. Min fru Emma och jag har bestämt att vi vill vara här två av fyra årstider, närmare bestämt höst och vår. Genom det nya sättet att arbeta – online - och som intensifierades under pandemiåren är mitt främsta arbetsredskap dator och mobil. Både i Italien och i Sverige gör jag i stort sett samma sak; skriver och har klienter.

I Sverige har jag även klienter på min samtalsmottagning i Stockholm. I Italien har Emma och jag börjat med själavårdande vandringsresor i natur och kultur. Människan är ju ändå än så länge av kött och blod och jag älskar att möta människor i den verklighet vi alla delar. Men nu har ju verkligheten också blivit digital. Detta möjliggör, som nu, att få praktisera mitt kall som själavårdare varhelst i världen.

 

Själavården är mitt kall och min livsuppgift. Även om jag lever ett rikt liv med mina nära och kära skulle mitt liv inte vara fullständigt utan själavården. Under i stort sett hela 2000-talet har jag arbetat inom personlig utveckling med andligheten i fokus.


Jag är teolog och religionsvetare i grunden, men även utbildad bland annat inom sociologi, KBT och coaching. Mitt motto blev jag medveten om tidigt, när jag utbildade mig till mental tränare och stresscoach. Det handlar om kaizen, en japansk term som kan översättas med ”ständig förbättring”. Genom kaizen ser jag fortbildning och utbildning som mycket viktiga aktiviteter för kontinuerlig förbättring och utveckling av den egna personen. Vissa människor kan till exempel fastna i omedvetna beteendemönster som i tron att de har arbetat eller haft en relation i tjugo år, medan de istället endast haft sitt arbete eller relation i ett år tjugo gånger om. För mig handlar det alltid om tillväxt och mognad av den egna människan. Vårt liv är en stor gåva att förvalta på bästa sätt. Att vara människa är för själen en stor gåva.

 

Du ser, nu började jag genast att undervisa. Kanske inte så konstigt då jag har varit utbildningsansvarig på mina egna hälsoföretag och lett utbildningar inom coaching, terapi och mental träning för att nämna några områden. Det sista stora arbetet jag gjorde, innan min fru och jag bestämde oss för växelvis boende i Italien och Sverige, var som sakkunnig utredare för Socialstyrelsen, där jag skrev en rapport om existentiell hälsa inom hälso- och sjukvården ur ett nordiskt perspektiv.


Detta var en kort presentation av mig själv. Du kan läsa mer om mig och min frus verksamhet på www.visioncondro.se.

Se även vår Pilgrimsvandring & Själavårdsresa nedan.

Du är också varmt välkommen att delta i min Online-kurs "Existentiell Beroendeterapi" under våren-23.


Väl mött!

Fransisko Condró

FÖRFATTARE


Fransisko Condró är även författare, se böcker, och skriver också texter till Veckans Insikt & Inspiration som publiceras via SSRF Veckobrev.

Alla texter till "Veckans Insikt & Inspiration" kan du läsa i Arkivet.

Pilgrimsvandring &

Själavårdsresa, våren 2023.


Assisi, Italien


Arrangör: Vision Condró AB

Emma & Fransisko Condró