SSRF

SSRF Uppdrag & Projekt

BOKPROJEKTET


Du behöver vara medlem och ha skickat in ditt CV för att kunna söka till BOKPROJEKTETBOKPROJEKTET


Ansökan till Bokprojektet 2023 öppnar den 13/1 2023Projektnamn: Bokprojektet

Uppdragsnummer: 202303

Ansökningsperiod: 2023-01-13 till och med 2023-03-31

Ansökningskrav: Medlem och inskickat CV. Ansök om en plats till bokprojektet via formuläret nedan.

Egen investering/kostnad: Kostnadsfritt

Arvode: Enligt personligt avtal för varje såld bok efter slutfört och godkänt projekt. Ett personligt avtal görs mellan författare och SSRF Bokförlag när manuset är färdigställt och projektet slutfört. 

Startdatum för Bokprojektet: 2023-05-02

Slutdatum för Bokprojektet: 2024-05-31


  • Drömmer du om att bli författare?
  • Har du en bra bokidé inom området för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande?
  • Vill du få hjälp med att färdigställa ditt manus?
  • Vill du sprida ditt budskap i bokform med syfte att utvidga människors förståelse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande?


Kan du svara JA på en eller flera utav ovanstående frågor?

Då kan Bokprojektet vara något för dig.


I samarbete med SSRF Bokförlag vill vi hjälpa dig, helt kostnadsfritt, att skriva en bok och bli författare. Det kan se ut på många olika sätt. Vi utgår ifrån dig och din bokidé. Projektet pågår i ett år. Det innebär att du har ett år på dig att färdigställa ett manus om du vill bli publicerad genom SSRF Bokförlag. Vi hjälper dig på vägen.


Allt börjar med att du berättar om din bokidé via formuläret nedan. För att kunna göra det behöver du vara medlem hos SSRF och ha skickat in ditt CV. Vi har ett begränsat antal platser till Bokprojektet 2023, så vänta inte för länge med din ansökan. Se ansökningsperiod ovan. När ansökningsperioden är slut meddelar vi dig via mail om du fått en plats i Bokprojektet. Då får du även mer information om hela processen.


SSRF tar inte emot manus via "spontanansökningar" under övrig tid. Vi tar endast emot manus och ansökningar via Bokprojektet. SSRF Bokförlag kommer att ha ett Bokprojekt per år. Så kommer inte ditt manus / bokidé med det här året så kan du ansöka igen nästa år.


Varmt välkommen med din ansökan!

Sök uppdrag & projekt hos SSRF

Fyll i formuläret nedan för att söka till Bokprojektet202303. Bokprojektet. Berätta mer om din bokidé i meddelanderutan nedan
Annat