SSRF

SAMTALSPAKET

Formulär att fylla i för att skapa ditt eget samtalspaket


Så roligt att du vill skapa ett eller flera olika samtalspaket och få betalt.


Du som är medlem och utbildad inom SSRF och har erhållit ditt diplom som Dipl. Själavårdare eller certifikat som Cert. Samtalsterapeut har möjlighet att skapa ditt eget samtalspaket som SSRF marknadsför, tar emot beställningar via SSRF Online-Butik och där du sedan får betalt för varje samtalspaket som blivit köpt i butiken.


Ett samtalspaket innehåller alltid 3 st. personliga samtal. Du bestämmer själv tillsammans med din klient hur samtalen ska utföras. Det kan vara via telefon, videosamtal, på plats, brev-/mailväxling, chatt eller annat.

Du bestämmer själv inriktning och innehåll på ditt samtalspaket.

Ett samtalspaket i SSRF Online-Butik kostar 1500:-/samtalspaket (alla SSRF:s medlemmar får 10% i rabatt). Du som Själavårdare eller Samtalsterapeut erhåller, oavkortat, 1000:-/samtalspaket. Detta betalas ut till dig i slutet på varje månad (om någon har köpt ditt samtalspaket den månaden) via PayPal. Därför behöver du skaffa ett PayPal-konto, om du inte redan har ett. Det gör du kostnadsfritt. Klicka här


Du som Själavårdare/Samtalsterapeut styr ditt samtalspaket själv. Du bestämmer själv innehåll, när du och din klient ska träffas och var. Vi hjälper dig att forma, marknadsföra, ta betalt och ge dig betalt för ditt samtalspaket.

Du kan ha hur många samtalspaket som du vill.


Börja med att fylla i formuläret nedan.

Vi sammanställer texten och skickar den sedan till dig för godkännande innan vi marknadsför den.

Det är du själv som tar emot beställningarna (via SSRF) och kontaktar din klient för vidare information gällande samtalen. (SSRF vidarebefordrar alla beställningar direkt till dig via mail från SSRF Online-Butik.)


Kom ihåg att vi finns här som en hjälpande hand. Du kan alltid kontakta oss via mail, telefon eller besöka oss om du behöver guidning och hjälp. Vi kan också skicka en representant till dig där du bor om du vill ha mer hjälp på plats.

Du styr helt själv över hur mycket hjälp du vill ha ifrån oss!


Vi ställer inga krav på dig och hur du ska sköta dina samtal med din klient. Vi litar på dig och känner fullt förtroende för ditt engagemang som Själavårdare/Samtalsterapeut.

Du sköter helt dina samtal efter dina förutsättningar. Du förbinder dig inte till något, utan vi är här för att vi vill hjälpa dig komma igång med ditt nya yrke som Dipl. Själavårdare/Cert. Samtalsterapeut.


Du behöver inte bestämma några datum för era samtal på förhand. Det kan du och din klient gemensamt komma överens om. Ett förslag är att boka in samtalen efter hand. Du lägger upp det precis som du vill och efter hur mycket du klarar av att genomföra.


Skulle du vilja avsluta ditt/dina samtalspaket, så skickar du bara ett mail till oss.


Varmt välkommen!

Vi ser fram emot att få samarbeta med dig!


BOKTIPS

För mer inspiration till dina samtal kan vi varmt rekommendera dig att läsa böckerna nedan:

  • Carlsson, Olle (2017). Livsstegen: 12 steg till inre hälsa. Bonnier Fakta
  • Eklund, Pernilla (2020). Verktyg för själens vård. Grundbok i själavård & i att leda stödgrupper. Books on Demand
  • Ortiz, Liria (2019). Motiverande medmänskliga samtal. Att möta och motivera människor i kris. Bokförlaget Natur & Kultur
  • Selander, Josephine (2019). Filosofi som terapi. Verktyg för levnadskonst. Roos & Tegnér

Dessa böcker ingår i Själavårdsutbildningen. De är endast till för att du ska få mer inspiration. Du behöver inte känna någon press på att du måste använda dig av böckerna. Läs, njut och begrunda!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


STEG 1: Fundera på vilken typ utav samtalspaket du skulle vilja skapa. Du kan ha ett eller flera samtalspaket. Tveka inte att ta kontakt. Vi hjälper dig gärna att "bolla" olika idéer. Till tidsbokningen

Se också till att du har ett PayPal-konto registrerat på dig. Du skapar ett konto kostnadsfritt där din mailadress används som "kontonummer". Läs mer


STEG 2: Fyll i formuläret nedan. Fyll i ett formulär för ett samtalspaket. Vill du ha flera samtalspaket så fyller du i formuläret igen (ett formulär/samtalspaket).


STEG 3: Inom 2 arbetsdagar återkommer vi till dig via mail. Därefter sammanställer vi dina texter till ditt samtalspaket och lägger upp den på SSRF:s hemsida.


STEG 4: När SSRF har sammanställt allt och lagt upp ditt samtalspaket på hemsidan skickar vi ytterligare ett mail till dig där du får granska sammanställningen och sedan godkänna den genom att skicka ett meddelande tillbaka till oss.


STEG 5: När vi har tagit emot ditt godkännande börjar vi marknadsföra ditt samtalspaket via vårt nyhetsbrev och andra kanaler.


STEG 6: Vid varje köp av ditt samtalspaket via SSRF Online-Butik, skickar vi ett mail till dig med kontaktuppgifter. Du tar sedan kontakt med klienten för att starta era samtal. 


STEG 7: Ett samtalspaket kommer att växa med tiden och vi önskar att just ditt samtalspaket kommer att hålla länge. 

Skulle du vilja avsluta ditt samtalspaket så skickar du ett mail till oss.

Vi finns här för din skull så tveka inte att ta kontakt om du behöver vår hjälp med något!


Dipl. Själavårdare
Cert. Samtalsterapeut
Annat
 
Starta ett Samtalspaket
Annat
 
 
 
 
 
 
 
 
Online (videosamtal)
Telefon
Mail
Chatt
På plats där du bor
Använda SSRF:s lokaler (kostnadsfritt) i Landskrona
Annat
 
 
Ja! Jag skickar en bild via mail (info@ssrf.nu)
Nej
Annat
 
Via mail
Via sms
Via telefon
Annat
 
 
 
Ja, gärna!
Nej, tack!
Kanske, men inte just nu!
Annat
 
Ja, gärna!
Nej, tack!
Kanske, men inte just nu!
Annat
 
 
Jag har läst och godkänner SSRF:s användarvillkor, policy och etiska regler
 
 

PERSONLIGT INRE RETREAT

TA REDA PÅ MER

Vill du bli tilldelad klienter till "PERSONLIGT INRE RETREAT"?

Du som Själavårdare eller Samtalsterapeut får oavkortat 2000:-/klient och retreat som tilldelas dig. Detta överförs till ditt PayPal-konto.

Fyll i formuläret ovan, eller skicka ett mail: info@ssrf.nu

Du behöver inte skapa ett samtalspaket för att kunna bli tilldelad klienter till "PERSONLIGT INRE RETREAT". Du behöver vara medlem hos SSRF.

SSRF:s Själavårdsjour

Själavårdsjouren är en helt ideell verksamhet hos SSRF.

Alla utbildade Själavårdare som har erhållit sitt diplom som Dipl. Själavårdare har möjlighet att vara med i SSRF:s Själavårdsjour. Detta är helt valfritt. Du får inget betalt. Detta handlar mer om att vilja vara tillgänglig som Själavårdare för att kunna ge vidare därför att man känner ett inre kall till detta.


Som Själavårdare i SSRF:s Själavårdsjour kan du bli tilldelad en eller flera klienter som är medlem hos SSRF för samtal via telefon eller brev-mailväxling. Du blir endast tilldelad ett överkomligt antal klienter/år.

Vi kontaktar dig personligen via mail innan några samtal inleds. Då har du möjlighet att tacka JA eller NEJ. Du styr själv över antal klienter.

Fyll i formuläret ovan, eller skicka ett mail: info@ssrf.nu

Du behöver inte skapa ett samtalspaket för att kunna vara med i Själavårdsjouren. Du behöver vara medlem hos SSRF.