ARBETA MED OSS


Varmt välkommen till SSRF!

Det här är främst en sida för dig som går SSRF:s utbildning till Dipl. Själavårdare och Cert. Samtalsterapeut.


SSRF är ett registrerat trossamfund vilket gör att du kan känna dig helt trygg med kvalitén på våra yrkesutbildningar.

Du som har erhållit ett diplom som diplomerad själavårdare eller ett certifikat som certifierad samtalsterapeut kan välja att arbeta med oss inom SSRF, söka en anställning inom annat samfund/organisation/företag eller starta eget företag. Det finns många vägar att gå för dig som vill arbeta med ditt nya yrke som Dipl. Själavårdare eller Cert. Samtalsterapeut.

Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig och vilken väg du vill gå.

Vi vill bara att du ska komma ihåg att vi finns alltid här för dig och hjälper dig gärna vidare.


Se även vår handledarutbildning. En vidareutbildning för dig som är Cert. Samtalsterapeut med existentiellorienterad inriktning av psykoterapi. Läs mer

Engagera dig som medlem


Under och efter din utbildning kan du välja att bli en SSRF-Ambassadör.

För att bli en Ambassadör för SSRF behöver du vara medlem + ha påbörjat din utbildning till Dipl. Själavårdare/ Cert. Samtalsterapeut.

En ambassadör för SSRF engagerar sig genom att rekommendera SSRF till andra. Du kan beställa reklamblad, kostnadsfritt, och dela ut till andra och/eller dela och rekommendera via dina kanaler på sociala medier.

Starta din egen Mottagning för Själavård & Samtalsterapi

Efter din utbildning kan du, om du vill, starta din egen SSRF Mottagning för Själavård & Samtalsterapi där du bor och ingå i vårt mottagningsregister för Själavård & Samtalsterapi. Då kan vi rekommendera dig och din mottagning till klienter, företag och organisationer.

(Du kan givetvis själv bestämma namnet på din mottagning/företag. Din mottagning kommer att stå under SSRF Mottagning för Själavård & Samtalsterapi i våra register.)


Vi hjälper dig gärna med att komma igång. Det kan vara mycket att tänka på när man ska starta eget företag, och då kan det vara bra med en hjälpande hand.


Börja med att fylla i formuläret nedan, så utgår vi därifrån.


Delta i vår Studie- & Stödgrupp


Under och efter din utbildning är du varmt välkommen att ingå i våra olika Studie- och Stödgrupper. Träffarna är alltid kostnadsfria.


Det finns olika grupper på flera orter i Sverige och utomlands. Ta gärna kontakt om du vill ingå i en grupp där du bor.


Se nedan för Studie- & Stödgrupp online.


Ett separat mail skickas alltid ut till dig som går våra utbildningar. Där kan du läsa mer om våra studie- & stödgruppsträffar.


Du som har startat din egen SSRF Mottagning för Själavård & Samtalsterapi där du bor, kan starta en egen Studie- & Stödgrupp på din ort. Vi hjälper dig med det.

(På grund av situationen med Covid-19 har vi tillfälligt pausat våra Studie- och Stödgruppsträffar på plats. De kommer snart att köra igång igen).

 
 
Jag vill beställa kostnadsfria reklamblad. 50 st. skickas hem till dig vid varje beställning.
Jag är Cert. Samtalsterapeut och vill bli kontaktad för hjälp med att starta min egen Mottagning för Själavård & Samtalsterapi där jag bor.
Jag vill bli kontaktad för hjälp med att starta en Studie- & Stödgrupp där jag bor.
Jag vill ingå i en Studie- & Stödgrupp där jag bor
Jag är Dipl. Själavårdare och vill bli kontaktad för hjälp med att starta min egen Mottagning för Själavård där jag bor
Jag vill anmäla mig till Studie- & Stödgruppen online den 6/2 kl.14-16
Annat
 
 
 
 
 

Studie- & Stödgrupp

online

VAR?

Via Zoom. En personlig inloggningslänk skickas separat, via e-post, till dig som har anmält dig. Du anmäler dig via formuläret ovan.

NÄR?

Den första lördagen i varje månad mellan kl. 14-16 har utbildningsansvarig, Rosanna Lariella Antonsdotter, Studie- & Stödgruppen online. Du behöver anmäla dig till varje möte. Studie- & Stödgruppen har ingen obligatorisk närvaro, utan du är med om du vill och när det passar dig.

HUR OCH VARFÖR?

Under och efter din utbildning är du varmt välkommen att ingå i vår Studie- och Stödgrupp online. Helt kostnadsfritt.

Vi träffas en gång/månad, alltid den första lördagen i varje månad kl. 14-16 via Zoom. Du deltar när du har tid, lust och möjlighet. Under dessa möten har du möjlighet att träffa likasinnade, få mer information, inspiration och uppdateringar samt att du erbjuds en trygg miljö för att prata om djupa och ibland svåra saker. Givetvis fikar vi också. Ta med din kaffe- /tekopp till datorn så skapar vi tillsammans en lugn, trygg, personlig och avslappnad samtalsmiljö.

Träffarna är alltid kostnadsfria, dock behöver du anmäla dig till varje träff. Du anmäler dig via formuläret ovan.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera