ARBETA MED OSS


Varmt välkommen till SSRF!

Det här är främst en sida för dig som går SSRF:s utbildning till Dipl. Själavårdare och Cert. Samtalsterapeut.


SSRF är ett registrerat trossamfund vilket gör att du kan känna dig helt trygg med kvalitén på våra yrkesutbildningar.

Du som har erhållit ett diplom som diplomerad själavårdare eller ett certifikat som certifierad samtalsterapeut kan välja att arbeta med oss inom SSRF, söka en anställning inom annat samfund/organisation/företag eller starta eget företag. Det finns många vägar att gå för dig som vill arbeta med ditt nya yrke som Dipl. Själavårdare eller Cert. Samtalsterapeut.

Du väljer själv hur mycket du vill engagera dig och vilken väg du vill gå.

Vi vill bara att du ska komma ihåg att vi finns alltid här för dig och hjälper dig gärna vidare.Engagera dig som medlemVarmt välkommen att engagera dig som medlem hos SSRF!

Som medlem får du massor av bra erbjudanden.


Inom kort kommer en MEDLEMSSIDA att lanseras här på hemsidan fylld med erbjudanden, nyheter, inspiration och mycket mer.

Starta din egen Mottagning för Själavård & Samtalsterapi och ingå i SSRF Samtalsjour

Efter din utbildning kan du, om du vill, starta din egen SSRF Mottagning för Själavård & Samtalsterapi där du bor och ingå i vårt mottagningsregister för Själavård & Samtalsterapi. Då kan vi rekommendera dig och din mottagning till klienter, företag och organisationer.

(Du kan givetvis själv bestämma namnet på din mottagning/företag. Din mottagning kommer att stå under SSRF Mottagning för Själavård & Samtalsterapi i våra register.

Du kan starta din egen mottagning för endast Själavård, endast Samtalsterapi eller både Själavård & Samtalsterapi.)


Vi hjälper dig gärna med att komma igång. Det kan vara mycket att tänka på när man ska starta eget företag, och då kan det vara bra med en hjälpande hand.

Se vår Marknadsföringskurs nedan.


När du startar din egen mottagning ingår du automatiskt i SSRF Samtalsjour som arbetar med andlig vård för privatpersoner, företag och organisationer. Du blir då konsult inom SSRF och kan ta emot uppdrag för Andlig vård genom SSRF Samtalsjour.


Du kommer också att automatiskt ingå i SSRF Online-Mottagning för Själavård & Samtalsterapi.Arbeta med oss i SSRF- teametDu är varmt välkommen att arbeta med oss i SSRF- teamet.


Att arbeta i SSRF- teamet är till för dig som vill gå ytterligare ett steg och bli handledare för att hjälpa till i utbildningarna.


För att kunna göra det behöver du gå  vidareutbildningen till Handledare och ha startat eller vara på väg till att starta din egen Mottagning för Själavård & Samtalsterapi.


Då har du även möjlighet att öppna en egen organisatorisk del med SSRF.


Givetvis hjälper vi dig med allt som du behöver veta.

SSRF MARKNADSFÖRINGSKURS

En kompetens- & spetskurs för att framtidssäkra din karriär som Själavårdare och Samtalsterapeut


"SSRF:s mål och syfte är att skapa utbildningsmöjligheter som leder till arbete för alla människor med

intresse för personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande oberoende av trosinriktning.

Detta gör SSRF genom att förena vetenskap och religion med syfte att skapa en ökad förståelse för alla människors lika värde och rätt till utbildning som leder till jobb.

SSRF är organisationen som skapar framtidens jobb med arbetsmöjligheter för dig som vill ägna dig åt

personlig utveckling, andlig förståelse och mänskligt växande."


SSRF Marknadsföringskurs är en handfast, pedagogisk och konkret kurs där vi tillsammans skräddarsyr ditt företag för att framtidssäkra din karriär som Själavårdare och Samtalsterapeut.

Kursen är inte obligatorisk, utan helt valfri att genomföra. Du behöver inte ha gått Marknadsföringskursen för att starta din egen Mottagning för Själavård & Samtalsterapi. Kursen är ett komplement till annan utbildning inom SSRF.


Kursen är till för dig som minst har erhållit ditt diplom som Dipl. Själavårdare och vill ut och arbeta med ditt nya yrke. Det är en kurs för dig som vill starta din egen Mottagning för Själavård & Samtalsterapi och behöver hjälp och vägledning för att komma igång.

Vi skräddarsyr kursen för just Dig och dina behov i ditt företag. Vi tittar på dina talanger, gåvor och din personlighet. Vi hjälper dig att komma igång och du får massor av tips, råd och erbjudanden som kan passa just Dig. I kursen tar vi upp frågor som berör:

 • Eget företag/ frilans/ konsult eller delvis anställning? Vad passar Dig bäst?
 • Hemsida
 • Försäkringar
 • Tidsbokning
 • Ev. journalföring
 • Att marknadsföra sig själv och att skriva innehållsrika texter som engagerar.
 • Ge ut ditt budskap i bokform/ e-kurs/ självstudiekurs med hjälp av SSRF Bokförlag. Då får du även hjälp från SSRF Online-Butik att lägga ut din bok/ kurs / program eller annat till försäljning. Läs mer
 • SSRF Representant. Du som har genomfört SSRF:s Marknadsföringskurs får dels ett intyg på att du har genomfört kursen. Du får dessutom ett diplom som Dipl. SSRF Representant och har då möjlighet att representera SSRF och få betalt för dina uppdrag. Det kan ske på många olika sätt. Mer information får du i kursen.
 • Företagsnamn/ "logga"
 • Marknadsföringskanaler
 • Arbeta hemifrån eller ha en mottagning?
 • Arbeta ensam eller tillsammans med andra?
 • Att ha olika typer av samtal. Vad är bäst? På plats, via telefon, videosamtal, walk & talk-samtal.
 • Att själv hålla i olika grupper, kurser och utbildningar.
 • Vara med i Samtalsjouren, eller inte?
 • Vara med i Online-Mottagningen, eller inte?
 • Vara en del av SSRF- teamet, eller inte?


Kursen är unik i sitt upplägg, då vi rättar oss efter Dig och Din livssituation.

Kursen pågår i 3 månader och du kan starta den precis när du vill.

Kursen innehåller 6 personliga samtal (varannan vecka) med utbildningsansvarig eller annan i SSRF- teamet. Mellan samtalen behöver du vara beredd på att praktiskt och aktivt jobba med ditt "företag". Vi ger dig verktygen och du utför arbetet. Samtalen pågår i ca. 60 minuter och är via telefon eller videosamtal. Du har full mailsupport och du får så mycket hjälp som du behöver.

Kursen kostar 3900:- Du som är medlem får 10% rabatt.

Marknadsföringskursen ingår i Handledarutbildningen. Läs mer